Radno vreme:
 
Ponedeljak-petak: 08:00 - 16:00
 
Subota: 08:00 - 14:00
   
Iz ponude
Novosti

Partneri
 

 

VAR COMMERCE Beograd, osnovan je 1991. godine. Obzirom na stručnost, iskustvo i poznavanje tržišta opredelili smo se za snabdevanje tržista Srbije opremom za zavarivanje i rezanje, snabdevanjem rezervnim delovima i servisiranjem iste.

Uporedo snabdevamo tržiste dodatnim materijalima za zavarivanje. Razvili smo sopstvenu servisnu mrežu na teritoriji Srbije.

Jedan od osnivača VAR COMMERCE Beograd, Milošević Milisav bio je od 1972. god predstavnik firme VARSTROJ iz Lendave, Slovenija. To je i razlog da je od 2000. god ovlašćeni uvoznik i serviser opreme i uređaja za Srbiju, ove u Evropi, renomirane firme. Saradnja sa VARSTROJ-em se odvija vrlo uspešno u oba pravca sa velikim procentom povećanja obima poslovanja.
Osoblje VAR COMMERCE je tehnički osposobljeno za izradu tehnoloških i tehničkih rešenja u oblasti zavarivanja, automatizacije zavarivanja i rezanja. Stojimo na raspolaganju našim kupcima, privatnim preduzetnicima, javnim komunalnim preduzećima, servisima humanitarnih organizacija i trgovinama alatima.Nase službenike i operativce školujemo i usavršavamo kroz simpozijume, kurseve i sajmove.
   
   
 

Copyright © VARCOMMERCE 2002-2013. All rights reserved.